20.4 C
Бургас
петък, април 26, 2024

„Движение на Българските майки“ организира Великденски базар за деца от домовете

Фондация „Движение на Българските майки“организира за трета поредна година в Бургас- Великденски Благотворителен Базар. Той е разположен на площад „Тройката“, днес и утре,  от 10:00 до 19:00 часа. На базара ще се предлагат изрисувани яйца, великденски сувенири и украса, изработени от деца от домовете за деца лишени от родителски грижи в региона, от доброволки от фондацията и от приятели, съпричастни с благотворителната кауза.
bazar.jpgСредствата от базара ще бъдат използвани за осигуряване на предмети/пособия от първа необходимост за децата от Помощно училище „Отец Паисий“- гр.Бургас, Дом за деца с умствени увреждания „Св. Екатерина“- с. Искра, общ.Карнобат и СУПЦ за деца с лека степен на умствени увреждания – с.Бата, общ.Поморие. За изминалата 2009 година благодарение на активната подкрепа на жителите на Бургас и майки от Форум БГ-Мамма към Фондацията
ДБМ и нейните благотворителни инициативи, бяха събрани достатъчно средства, които да осигурят компютърни бюра, кът за отдих и плочки за кабинета по готварство за ПУ „Отец Паисий“ – гр. Бургас, екскурзия до Варна и почивка в к.к.Слънчев бряг за част от децата от ДДУИ „Св.Екатерина“ – с.Искра, екскурзия до Шумен-Плиска-Преслав и лятна почивка в с.Атия на децата от СУПЦ – с.Бата.

снимка: 8 април 2009г.- деца от Помощно училище „Отец Пайсий“ – гр.Бургас, изработили сувенири за базара

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук