16.1 C
Бургас
сряда, май 1, 2024

Младеж от Карнобат спечели конкурса „Глас от бъдещето”

Стартиралият конкурс „Глас от бъдещето” по проект на  МИКЦ – Бургас „Гласът на младите” към Сдружение „Младежки Глас” излъчи своят победител- Sp0ke. От всички 30 участници в конкурса на територията на Бургаска област Желан Данев на 20 години от Карнобат спечели първо място. Младежът с прякор Sp0ke записа професионално парче в звукозаписно Студио 33, по музика на Стоян Иванов (Hoodini) и с гост изпълнители 45th и Добри Момчета. Желан заедно с групата си „26 Акорда” стигнаха до полуфиналите на предаването „България търси талант”.

„Идеята на конкурса беше младия талант да се запознае с един градивен екип, който да донесе развитие и да го насочи към професионалния му път’’ уточни Вадим Рошманов, ръководител на проекта МИКЦ – Бургас „Гласът на младите” към Сдружение „Младежки Глас”. Продуцираната песен “Гласът от бъдещето“ от Сдружение „Младежки Глас” можете да видите на www.facebook/mg2007

Проекта МИКЦ – Бургас „Гласът на младите” към Сдружение „Младежки Глас” реализира среща с младежите от Сарафово. Целта на заложената дейност е да запознае и да ориентира младото поколение, какви са начините за създаване на НПО. Как може да стартираш и да организираш бъдещи мероприятия, които да са в съответствие с мисията на организацията бяха едни от въпросите по време на дискусията в Сарафово.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук