19.9 C
Бургас
сряда, април 24, 2024

„Пристанище Бургас” ЕАД с нов облик в интернет

Пристанище Бургас  е с изцяло нов уебсайт. Порта с над 100-годишната си история ще предостави на потребителите един нов с уникална визуализация, изчерпателен, удобен за ползване, с улеснен достъп до пълната и актуална информация уебсайт.

            Новият сайт е изработен със системи за управление от най-ново поколение и уникален дизайн. Разделен е на три групи – едната съдържа информация насочена към бизнеса, другата е ориентирана към туризма, а третата е с пълното описание на дейността на „Пристанище Бургас” ЕАД – предлагани услуги, тяхната ценова тарифа, контакти за връзка, проекти, новини, оперативни сведения, пълно описание на историята от създаването на порта, подплътена чрез снимков материал, показващ и описващ развитието му през годините. Ще могат да се разглеждат актуалните проекти, снимков материал на различните терминали, яхт клуба и хладилният склад. Ще се увеличи и присъствието в социалните мрежи, за да бъде портът откриван и във „Фейсбук” (Facebook).

            „Пристанище Бургас” ЕАД е сертифицирано по Международния стандарт ISO 9001:2008, който представлява набор от изисквания за регламентиране на правила, които управляват дейността на организацията в аспекта качество. Също така ще се предлага форма за предварителна информация за съгласуване на предстоящи посещения на кораби. Документи като този, както и информация за обработените товари и контейнери, възстановка на корабите на кея и рейда, очаквани кораби, в раздел „Оперативно сведение” ще бъдат предоставени за публичен достъп в уебсайта. Там потребителят ще има възможност да се сдобие с информация за необходимите условия за регистриране и използване. 

 

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук