18.8 C
Бургас
петък, април 26, 2024

Ресторант „Ракия“ в STRAND – модерна интерпретация на българската традиция

Ресторант „Ракия”  беше открит официално в първия у  нас лайфстайл център от открит тип STRAND. В изискана и стилна обстановка, с артистични черно-бели фотографии, гостите имат възможност да опитат над 50 вида ракии и модерна интерпретация на българската кухня.

Изпълнителният директор на STRAND Мариела Остенд представи екипа на ресторант „Ракия”, който ще се грижи всички гости на заведението да си тръгват от тук доволни. Нейна е  идеята да се избяга от баналната интерпретация на българската кухня и да се потърси нещо модерно и различно.

Гостите на официалното откриване трябваше да определят най-добрата ракия от шест марки, като приза сечели „Сливенска перла”. Идеята е да се промотира едно уникален за България питие, каквото е ракията. Наградата за най-добрата ракия беше връчена от актьора Виктор Калев, който цяла вечер забавляваше гостите.

Участниците в дегустацията участваха и в томбола, като наградата беше вучер от 250 лв., който може да се използва в магазините и заведенията на STRAND.

Най- новата услуга, която ще се предлага в търговския център е Дринк енд Драйв. Над определена сметка посетителите на заведенията ще могат да ползват безплатно такси до в къщи.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук