23.1 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Интернет пламна: Върнете ни играта!

Популярната онлайн игра “КонКУИЗтадор”, която играеха десетки хиляди българи по всяко време на денонощието, бе заличена, което доведе до вълна от недоволство във фейсбук. На нейно място се появи нова версия с името Triviador, която според администраторите била по-добра от старата.

Не на това мнение обаче са стотици потребители, които всекидневно изразяват недоволството си в социалните мрежи. Част от упреците са насочени към новия дизайн и усложненото меню, пише в. „Труд“. Често се срещат и критики, че социалният елемент е бил заличен. Играчите са най-недоволни от липсата на диалог с администраторите, а желанието им е да бъде върната старата версия.

Ето какво пише разочарована потребителка: “Стига вече постни темички, нямаме нужда от тях! Искаме диалог!” Дотук диалог няма. Според администраторите предишната версия на играта е остаряла от техническа гледна точка. Най-важно обаче е дали интересът към играта се е повишил. Според онлайн брояча tyxo.bg посещенията в сайта са спаднали главоломно след въвеждането на Triviador. От над 10 хиляди дневно, те са станали под 10 на ден.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук