20.4 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Дрогиран побърка униформени

34-годишен мъж от Равда откраднал кола дрогиран, докато бил под домашен арест за извършен въоръжен грабеж в автобус. Дрегер за наркотици отчел употреба на амфети и метаамфетамин. Екшънът с осъдения започнал през вчерашния следобед, когато пред бургаския магазин „Технополис“ в к-с „Славейков“ униформени спрели за проверка рено с великотърновска регистрация.

полиция

Колата била обявена за общодържавно издирване същия ден от полицията в Несебър, тъй като била открадната в Равда, пред ресторант „Сънрайз“. Оказало се, че зад волана е 34-годишният Мартин Андреев, който се държал неадекватно. Това наложило да бъде пробван за наркотици, взета му е и кръвна проба, пише 24chasa.bg

Установено е, че от 11 април т.г. мъжът е с наложена мярка за неотклонение „домашен арест“ по влязла в сила присъда от Несебърския районен съд. Тя е за извършен въоръжен грабеж от автобус в Равда на 8 април, а Андреев е осъден по бързата процедура, допълват от Областната дирекция на МВР.

Около 22,45 ч. на 8-ми април Мартин атакувал с пистолет спрял в центъра на курортния град автобус ,който се движел по линията за Несебър и Слънчев бряг. Бандитът бил с качулка на главата и маска на лицето. Насочил пистолет към 62-годишния шофьор Иван Добрев, накарал го да изгаси осветбението и пребъркал чантичката на 27-годишната кондукторка. Взел оборота от 350 лв., но в момент, в който нападателят се бил извърнал към кондукторката шофьорът успял да избие оръжието. С помощта на пътниците повалили маскирания грабител на земята и изикали полицията.
От извършителя е иззет газов пистолет с пълнител, без боеприпаси.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук