20.4 C
Бургас
петък, април 26, 2024

На бал с автобус

„М-Бус” осигурява на абитуриентите от Бургас  безплатен транспорт до бала, ако се събере цял клас и вместо с лъскави возила пътува заедно с автобус.  Инициативата на превозвача „С автобус на бал”  е свързана с безопасността на движението  по време на тържествата  и  е подкрепена  от  Община Бургас и Регионалния инспекторат по образование.

 

абитуриенти„Всички училища в Бургас могат да участват в нашата кампания. Единственото условие е да се събере целият  клас и абитуриентите да отпътуват към бала заедно, както са учили 4 години в гимназията. Ние ще осигурим транспорта им до Слънчев бряг или до хотелите и заведенията в областта, където са решили да празнуват”, каза управителят на „М-Бус” Румен Христов.

Тази година в морския  град има  2219 абитуриенти, като  изпращанията на по-голямата част от тях ще се състоят до Пантеона, Морското казино и Общината. Пътуването им с автобус не само ще им спести средства, но и ще облекчи трафика в и без това натоварения период 24-25 май.

„За да създадем подходяща атмосфера в  автобусите ни ще  звучат песни, посветени на завършването като „Един неразделен клас” на Фамилия Тоника””, допълва Румен Христов.

Класовете  могат да се записват  на тел: 056/846081 , като трябва да оставят списък с имена на съучениците си и контакт на класния си ръководител, който ще пътува с тях.

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук