18.2 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Павел Маринов: Един плаж не бива да оправдава успеха или неуспеха на една партия

Не бива Северния  плаж на Бургас да оправдава неуспеха или успеха на която и да е партия, особено в предизборния период. Най-важният критерий, по който се оценя дейността на всеки един концесионер, е осигуряване на безопасност за плажуващите. Липсата на инциденти е гарант за добре свършената работа. Това каза на среща в Бургас областния управител, Павел Маринов по повод поисканата му оставка от Национален фронт за спасение на България.  

preskonf stanishevОбластният управител на Бургас Павел Маринов/най-вдясно/ взе участие в насрочена пресконференция с лидера на социалистите, Сергей Станишев. 

Той добави, че плажът е даден под наем от предишния областен управител. „Ние ще продължим да спазваме законите. Всички действия  на концесионера подлежат на контрол  съгласно закона за Устройство на територията и този за Черноморското крайбрежие. На всички установени нарушения е наложена санкция. Реагирали сме на всеки сигнал, който е подаден от съветниците от НФСБ . Експертни комисии имат становища по всички тях”, каза още Павел Маринов.

stanishev marinov zafirov

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук