13.2 C
Бургас
петък, април 26, 2024

Станишев: Стига истерии около кандидатурата на Пеевски за евродепутат, гражданите ще направят своя избор

Сергей Станишев  посъветва да не се създава истерия около кандидатурата на Делян Пеевски  за евродепутат и отказа да коментира номинацията на ДПС. Лидерът на БСП  заяви в Бургас, че това кой да бъде номиниран е въпрос на вътрешнопартийна процедура .

  „ Естествено че всяка една друга листа ни е конкуренция и на ДПС в това число. Аз не съм свикнал  да коментирам листи на която и да е  политическа сила. Нито коментирам Слави Бинев, нито Пеевски, нито Бареков, нито Волен Сидеров, нито Кунева, нито  Калфин. Право на гражданите  е да преценят своя избор и да гласуват за тези , на които имат доверие”.

Станишев  е категоричен, че законът д за МВР трябва да бъде приет на второ четене още преди 1 май, колкото и трудно да е това технологично.

 „За служителите на МВР не е важно само да получат тома увеличение от 10% , а за получат стабилна рамка, затова имаме задължения за приемането на закона за МВР. 

Станишев коментира още, че реално изплатените средства по европейските фондове за периода от 1 юни 2013 г. до 10 април 2014 година възлизат на  4 милиарда  183 милиона лева.. Лидерът на БСП съобщи още, че правителството на Орешарски ще приеме през месец май проект за Национална програма за индустриално развитие.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук