18.2 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Влаковете за и от Бургас с увеличен състав

„Холдинг Български държавни железници” ЕАД ще увеличи състава на няколко бързи влака от и за Бургас, съобщиха от пресцентъра на БДЖ. Днес с увеличен състав ще се движат: седем бързи влака със задължителна резервация по направленията София – Бургас („Чайка”), Бургас – София („Чайка”), София – Бургас („Слънчев бряг”), Бургас – София („Слънчев бряг”).

ЖП Гара - Бургас

С увеличен състав ще пътуват и бързите влакове по направленията София – Бургас (три влака), Бургас – София (два влака). „Холдинг Български държавни железници” ЕАД ще увеличи с допълнителни вагони съставите на 139 влака, които пътуват по основните направления в страната.

Увеличението на съставите на влаковете се прави с цел да бъде осигурено удобното придвижване на клиентите по време на празничните дни по повод Великден. „Холдинг БДЖ” ЕАД напомня на своите клиенти, че при закупуване на билети за отиване и връщане, могат да ползват от 10 % до 30 % намаление от редовната цена на билета в зависимост от различните търговски оферти на дружеството.

Клиентите на „Холдинг Български държавни железници” ЕАД могат да получат подробна информация за свободните места във влаковете през празничните дни от служителите на гишетата „Информация” и билетните каси в железопътните гари и бюра в страната.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини