16 C
Бургас
петък, април 26, 2024

5 000 души във Фейсбук търсят изчезналата Валентина

Близо 5000 души са се присъединили към групата във Фейсбук „Да помогнем за намирането на Валентина Иванова”. След мистериозното изчезване на 25- годишната медицинска сестра нейни приятели призоваха да не спира да се споделя снимката и във Фейсбук, като се надяват да получат информация за момичето. Нейните близки не вярват на предположението, че Валя се е самоубила, като е скочила в морето. 

снимка: Фейсбук
снимка: Фейсбук

Момичета изчезна на 15 вечерта. Това, което се знае, че е хванала такси от кв. Лозово, където живее и после следите и се губят. В страницата във Фейсбук  се посочва, че до този момент няма никаква информация за изчезналото момиче. „Никой незнае какво се случва, на нас никой не ни е писал и не се е свързал с нас. Страницата стана много голяма и е с една цел да намерим Валя ….. Но хората ни пишат и ние не знаем какво да им кажем само това, което се чува от медиите, а даже не знаем кое е на 100% истината.”

Единствената информация до момента от МВР Бургас е, че не се касае за умишлено престъпление, вътрешен или външен трафик. „Към момента случаят е изяснен в детайли, но предвид изричното несъгласие на семейството да се подава каквато и да е информация, МВР – Бургас е длъжна да се съобрази с това искане и да бъде лаконична при подаването на данни към медиите.”, се посочва в съобщението.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук