24.3 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Австрийски пенсионери неофициално откриха сезона в „Слънчев бряг“

С ракия, хляб и сол посрещнаха първите 360 австрийски туристи в к.к. „Слънчев бряг“ днес. Групата пенсионери се наслади и на кратка фолклорна програма, специално организирана за пристигането им, което бележи и символичното откриване на летния сезон.2014-04-23 12.26.24

Туристите ще почиват в родния курорт в продължение на една седмица, а престоят им ще е в четири-звездни  хотели. Пълният пансион на всеки един от тях е на стойност 750 евро  – цената включва самолетните билети, фул -борд обслужване в хотела и атрактивни екскурзии извън „Слънчев бряг“.

По програма, австрийските  туристи ще пътуват до Котел, Жеравна , ще посетят училище за фолклорни изкуства. Организирано е и посещение на няколко фолклорни концерта, разходка с лодка по река Ропотамо и посещение на интересни местности и архитектурни обекти в Природен парк „Странджа“.

До края на месец май тази година, в к.к. „Слънчев бряг“ трябва да пристигнат над 6 500 австрийски  пенсионери. Интересът им към България се отчита за втора поредна година, след като през миналото лято множество групи от Австрия посетиха българското Черноморие.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук