10.4 C
Бургас
петък, април 19, 2024

Поморие, Руен и Айтос в комбина за „Вашата ваканция“

Община Поморие  ще вземе участие в  Международната туристическа борса „Вашата ваканция”, която ще се проведе от 24 до 25 април в КЦ „Морско казино”. На изложението ще се популяризира район „Поморийски залив и Източна Стара планина” като целогодишна туристическа дестинация, представяйки многообразните туристически ресурси и възможности за почивка на региона.

Поморие борса

Паралелно с участието в туристическата борса „Вашата ваканция”, в периода 25-27 април 2014 г. ще се проведе и експедиентски тур за пътнически агенти, автори на пътеводители, туроператори  и туристически агенти от България и Европа на тема „СПА и Уелнес туризъм”. Основната цел е да се повиши степента на информираност за възможностите за туризъм на региона чрез организиране и провеждане на пътувания и посещения на специално разработените по проекта седем туристически пакета.

Участието на Поморие е на общ щанд с общините Руен и Айтос в рамките на проект: „Развитие на регионалния туристически продукт и маркетинг на туристически район Поморийски залив и Източна Стара планина”, Схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ: BG161PO001/3.2-02/2011.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук