11.5 C
Бургас
събота, април 20, 2024

Община Царево премахва незаконни постройки на ул. „Папия“

Община Царево започна принудително премахване на постройки за отглеждане на животни, които се намират в западната част на града до регулацията на града и граничещи с улица „Папия”. Издадени са 14 бр. заповеди със срок за доброволно премахване на  постройки и 2 бр.заповеди със срок за доброволно премахване на три броя панелни стоманобетонови конструкции.

Царево - ул. Папия

На въпросният терен са извършени два огледа от служители на Oбщинска администрация, за което са съставени и протоколи. Селскостопанските бараки, в които се отглеждат животни са безразборно и хаотично разположени в посочения терен, неподходящи са по местоположение,  изградени са от подръчни материали и не отговарят на санитарно-хигиенните норми. Въз основа на протоколите през м.юли и м.август 2013г. са издадени 14 бр. заповеди със срок за доброволно премахване на  постройки/кочини/ и 2 бр. заповеди със срок за доброволно премахване на три броя панелни стоманобетонови конструкции. Всички заповеди са изпратени по пощата с писма с обратни разписки на собствениците, залепени са на постройките и на информационното табло на Община Царево.

Царево

Със заповед на Кмета на Община Царево и на основание Наредбата за принудително изпълнение на заповеди за поправяне, заздравяване или премахване на строежи или на части от тях на територията на Община Царево е определно принудителното премахване на обектите да започне, в случай че те не са премахнати в сроковете за доброволни изпълнение.

 

 

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук