16.5 C
Бургас
четвъртък, април 25, 2024

Атрактивни туристически маршрути показват на „Вашата ваканция”

В Бургас се провежда  тринадесето издание на туристическото изложение „Вашата ваканция“. Борсата е под патронажа на Министерството на икономиката , Областна администрация Бургас и Община Бургас. Организатор е Бургаската регионална туристическа асоциация.

 

vashata vakanciya 1

 

В една от най- големите туристически борси в страната, участват над 6о общини, хотелиери, неправителствени организации и туроператори от България, Гърция, Турция и Италия. В Морското казино са показани археологически обекти, древни ритуали и туристически атракции.

vashata vakanciya 4По- голяма част от общините представят на изложението проектите по ОП „Регионално развитие”, с които промотират маршрути за културен, поклоннически и исторически туризъм. Благодарение на евросредства остров „Света Анастасия” край Бургас се превръща в туристическа атракция.

vashata vakanciya 5Възможностите за развитие на алтернативен туризъм, който ще превърне морските градове привлекателни в 4 сезона, представят общините Созопол, Несебър и Поморие.

vashata vakanciya 2Участниците във  „Вашата ваканция” ще имат възможност да посетят по-интересните туристически обекти по Черноморието и Странджа.

 

 

vashata vakanciya 6

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук