13.2 C
Бургас
петък, април 19, 2024

„Алиса в страната на чудесата” за най-малките зрители на Операта

Най-малките зрители на Държавна опера – Бургас ще могат да се потопят във вълшебния свят на „Алиса в страната на чудесата”. Специално заради малчуганите мюзикълът на Александър Йосифов ще се играе на 26 април, от 11:00 часа. Почивният ден и ранният час са избрани, за да бъде удобно на родителите, съобщават от Операта. 

Премиерата на мюзикъла, която  се състоя миналия месец, пожъна голям успех и събра десетки семейства в Операта. Ден по-рано, на 25 април,  романтично настроените ще могат да преживеят  „Една нощ в Париж“, при това без да напускат любимия си Бургас. Балетът  по музика на Малер и Рахманинов  не само ще ни пренесе в атмосферата на френско вариете, но и ще ни припомни някои от  най-известните  песни на врабчето на Париж – Едит Пиаф.

Афишът за  април ще завърши с „Любовен еликсир”. Комичната опера от Гаетано Доницети ще се играе на 30 април, от 19:30 часа. Цената на билетите  за представленията е съответно:   8, 10, 12, 15 лв., а  за учащи и пенсионери – 6 лв. От Операта предлагат и възможност цялото семейство да отиде на представление срещу голяма отстъпка. Пакет  „Фамилия”  включва 4 билета на стойност всеки по 6 лева.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук