13.8 C
Бургас
четвъртък, май 9, 2024

„Усмивка“ изпрати помощ за пострадалите от наводненията

За трети  пореден ден екипът на Сдружение „УСМИВКА“ изпрати за пострадалите в Добрич, Килифарево  и Варна помощи, събрани от гражданите на Бургас и дарители от цялата страна. В кампанията се включиха много хора, които даряваха дрехи, обувки, минерална вода, спално бельо, хавлии.

Нели Петкова собственик на магазин за детски стоки  в к-с „Славейков” , дари 7-чувала с дрехи и продукти за децата, които бяха транспортирани вчера за Килифарево. Тя предостави за децата пострадали от потопа дрехи, памперси, биберони , играчки  и други  продукти за тях

Благодарим на всички наши приятели, които за пореден път доказаха, че Бургас е не само най-добрия град за живеене, но й град , в който живеят хора с много добри и човешки сърца, пишат от сдружвението в съобщение до медиите.

Кампанията продължава. От следващата седмица членовете на „Усмивка” насочват вниманието си и към най-малките, децата, които също се оказаха в капана на водната стихия. Отправят своя апел към хората да дарят дрехи, пособия за писане и  рисуване, играчки,  бои, памперси, консумативи.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук