13.1 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Кончита дебютира на модния подиум

Кончита Вурст направи своя дебют на модния подиум в Париж, облечена с готически тоалет на Жан-Пол Готие, пише „Индипендънт“.
Брадатата дама, която стана известна с победата си на „Евровизия“, имаше честта да представи финалния тоалет на модното ревю на дизайнера. Обикновено това право се дава на любимия и най-известен модел.
kon4itaЖан-Пол Готие и изпълнителката, изглежда, са в близки отношения. Още през май Кончита Вурст е била придружена от дизайнера на бал във Виена.
„Срещнах Кончита преди две години, когато тя дойде на едно от моите ревюта“, разказва дизайнерът.
Жан-Пол Готие споделя, че е харесал външния вид на Кончита още от началото и е бил очарован, когато е решила да участва в „Евровизия“.
„Винаги съм смятал, че красотата е в различната визия и Кончита доказа, че никой не би могъл да я спре. Тя изглежда прекрасно в тоалети от висшата мода.“
Често непрофесионалните модели се притесняват, когато излизат на модния подиум за първи път, но не и Вурст, която изглежда, че се чувства удобно в своята готическа, мрачна рокля. Тя има ледено изражение, а черният воал и ръкавици придават допълнителен драматизъм към тоалета.
Кончита Вурст стана икона сред хората с различни сексуални предпочитания след победата на „Евровизия“. Тя оглави тазгодишните гей паради в Лондон, Мадрид и Стокхолм, а в момента се е фокусирала върху издаването на първия си албум.
Но за нея явно не е проблем и да влезе в ролята на модел на тоалети от висшата мода, пише dnes.bg.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук