9.3 C
Бургас
петък, април 19, 2024

Десетки бургазлии се включиха в конкурс на ГЕРБ за фотография

Голям интерес предизвика конкурсът за фотография „Моят Бургас…моята Европа. Аз оставам тук!… А ти?’, организиран от Клуб „България за младите“ към Гражданско сдружение ГЕРБ в Бургас. Десетки жители се включиха в него, като изпратиха свои снимки на емблематични места в морския град, които ги вдъхновяват и провокират да живеят в него. Сред тях са Морското казино, Мостика, бургаските езера.

Бургас Организаторите съобщават, че удължават срока на конкурса до 28 юли (понеделник). Голямата награда за най-добра фотография е посещение на Европейския парламент в Брюксел с група на ЕНП. Организаторите са предвидили фотоапарат като втора награда, както и поощрителни награди за талантливите фотографи.

В инициативата могат да се включат пълнолетни и учащи, или живущи в Бургас. Едно от условията е всяка снимка да бъде придружена от име и фамилия, телефон за контакт и възраст. Фотографиите трябва да се изпращат на адрес [email protected]. Препоръчително е снимките да са с размер по-голям от 2000х1500 пиксела. В конкурса всеки участник може да се включи с по една снимка. Журито на конкурса е тричленно в състав Елена Фотева (фотограф), Борислав Пенков (фотограф) и Тодор Колев (председател на клуб „България за младите”). Най-впечатляващите снимки ще бъдат подредени в специална изложба.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук