23.1 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Свободна Wi Fi зона в Борисовата градинка

Зона със свободен интернет достъп бе открита днес в Борисовата градинка в Бургас. Тя е осигурена от ГЕРБ-Бургас и обхваща територията на целия парк в к-с „Възраждане”.  В зоната за отдих, която е предпочитано място за разходки на много жители на морския град, както и на млади семейства с деца, са монтирани два рутера, осигуряващи отличен интернет сигнал.

1

Таксите за безплатния интернет всеки месец ще бъдат осигурени от партията. На откриването днес присъстваха народният представител Ивелина Василева и членове от клуб „България за младите”.

„Избрахме неслучайно този район, защото тук винаги е пълно с млади хора, особено предвид изградената от община Бургас площадка за игри и спорт. Като една модерна европейска партия искаме да насърчим използването на новите технологии, които на практика ни позволяват да живеем в динамичен свят без гарници. Това е първата от зоните за безплатен интернет достъп, които планираме да бъдат обособени не само в Бургас, но и на други места в областта. По този начин хората могат да бъдат винаги информирани, дори когато са извън дома или работното си място”, коментират от ГЕРБ.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук