9.3 C
Бургас
събота, април 20, 2024

Година и 10 месеца условно лишаване от свобода получи софиянец, монтирал скимиращи устройства

Наказание 1 година и 10 месеца условно лишаване от свобода при 3 години изпитателен срок ще търпи Радослав Ангелков, след като Окръжен съд – Бургас одобри сключеното между него и Окръжна прокуратура – Бургас споразумение за решаване на наказателното му дело.

Съдебна палата БургасСъс споразумението той е признат за виновен в това, че на 08.07.2009 г. в гр. Несебър, действайки като извършител, монтирал и използвал технически средства на банкоматно устройство с цел да придобие информация за съдържанието на платежни инструменти. В периода от 27.05.2011 г. до 21.07.2011 г. в курортен комплекс Слънчев бряг, в условията на продължавано престъпление, в съучастие с друго лице, действайки като извършител, монтирал и използвал технически средства на пет банкоматни устройства със същата цел.

С подписа си под споразумението Ангелков декларира, че признава вината си, разбира последиците от приключване на делото по този ред като влязла в сила присъда и се отказва от разглеждането му по общия ред. Окръжен съд – Бургас установи, че с деянието не са причинени материални щети и намери предложеното споразумение като непротиворечащо на закона и морала и го одобри. С определението се отнемат в полза на държавата скимиращите устройства. Съдът прекрати наказателното производство срещу Ангелков. Актът му е окончателен.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук