12.1 C
Бургас
сряда, април 24, 2024

Шест години затвор за педофила от Камено, който обезчести с пръст 7-годишната Марияна

Бургаският районен съд призна за виновен Васил Кънчев , за това, че на 6 ноември 2013г. в къща в гр. Камено, извършил блудство с 7- годишната Марияна Х. Педофилът е проникнал с пръст в половия орган на малолетната, като за целта е използвал сила, – хванал момиченцето за ръцете и я избутал на надуваем дюшек в една от стаите на къщата.

На Васил Кънев е наложено наказание „лишаване от свобода”, за срок от шест години, при първоначален строг режим на изтърпяването му.

ujszo.com
ujszo.com

Съдът е уважил и предявения граждански иск, осъждайки подсъдимия да заплати обезщетение за неимуществени вреди в размер на 9000 лв.

В протокола от заседанието е записано, че блудството с малолетната Марияна Х. е станало около 16:00 часа в гр. Камено, на ул. „Христо Ботев” № 64 в дома на Васил Кънчев. В стая на втория етаж са открити и иззети надуваем дюшек, върху който са открити следи от кръв и семенна течност.

В хода на разследването е установено, че малолетната Марияна и сестра й Иванка – също малолетна си играели на детската площадка до бл. 3 в гр. Камено.  При тях дошъл Васил, когото Марияна познавала само по физиономия. Той хванал момичетата за ръка и ги отвел в близкия магазин за хранителни стоки, където по това време работела продавачката Димка Петкова. Мъжът купил два шоколада, след което заедно с децата излязъл и се върнал на детската площадка. Едната сестра се отскубнала от ръката на мъжа и побягнала, а Кънчев отвел за ръка Марияна  в дома си.

Педофилът накарал момиченцето да седне на дюшека и свалил долнището на анцуга и бельото й, без да обръща внимание на плача и молбите й да я пусне. След като свалил анцуга и бельото, Васил с дясната си ръка започнал да опипва външните полови органи на момиченцето, като при този контакт проникнал с показалеца на дясната си ръка във входната част на влагалището й, разкъсвайки химената.

По време на блудствените действия Марияна усетила силна миризма на ракия, която се носела от него. След като проникнал във влагалището на детето, с което предизвикал слабо кръвотечение, мъжът казал на момиченцето да се облича и да си тръгва.

Момиченцето само се отправила към дома на семейството си. Междувременно, по малката й сестра вече се била прибрала и разказа на майка им  Златка Х., че продавачката в магазина  я вика. Златка тичешком се отправила към магазина като по пътя на улицата срещнала дъщеря си Марияна. Момиченцето се разплакало, че се страхува един чичко да не я вземе, искала незабавно да се приберат вкъщи.  Майката установила наличието на петна от кръв по бельото, както и че дъщеря й продължава да кърви в областта на половите органи. Незабавно отвела дъщеря си в поликлиниката в града  и след прегледа било подадено съобщение до РУП в гр. Камено за извършеното престъпление.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук