16.5 C
Бургас
четвъртък, април 25, 2024

Включете се в инициативата „Моите права в Европа” на ЕК в Бургас

На 25 и 26 юли 2014 г. в Морската градина на Бургас, на алеята към терасата на Културен център „Морско казино“, ще бъде открито информационното изложение на Европейската Комисия. От 17:00 до 21:00 часа на разположение на гражданите ще бъдат информационни щандове, където те ще могат да получат отговори на своите въпроси, свързани с европейските политики и дейностите на Европейския съюз.

4d959b4daf5bddcee27123e2849d7fb4

Ще се провеждат и редица интерактивни игри, които ще изпитат познанията на посетителите за Европа. За отличилите се са подготвени много награди.

Освен редовните елементи като презентации, игри с награди и различни анимации, разположени в рамките на информационната тента, за спортните запалянковци на 26 юли от 09:00 часа на Централен плаж е предвидено и провеждане на турнир по плажен футбол за наградите на Представителството на Европейската комисия в България.

Всеки, който желае може да се включи. За целта запишете вашия отбор на: [email protected] или 056 824 844. Побързайте, отборите са само 6. Всеки отбор е съставен от 5 + 1 играчи, 2 групи по 3 отбора, може да участват и жени, като головете, отбелязани от тях се броят за два. Безапелационните победители ще спечелят награда. Каква е тя? Ще разберете ако се включите в играта на плажното игрище.

Турнето е организирано от Представителството на Европейската комисия в България, със съдействието на Община Бургас и медийното партньорство на радио MIXX. Събитието е част от информационното турне „Моите права в Европа“ на Представителството на Европейската комисия в България и в него ще вземат участие представители на Център за развитие на човешките ресурси, Комисия за защита на потребителите, Европейски потребителски център, Творческа Европа и Европа за гражданите, както и Младежки екип Европа.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук