13.2 C
Бургас
петък, април 26, 2024

Задържаха избягалият шофьор, който блъсна ирландско семейство в Слънчев бряг

Полицията в Бургас задържа 46- годишен шофьор от София, който на 18 юли вечерта, по пътя Варна – Бургас, в района до комплекс “Съни Дей-3”, блъсна семейство ирландски граждани и избяга от местпроизшествието. Жената, в много тежко състояние, бе настанена в отделение „Реанимация” на МБАЛ – Бургас, където на следващия ден почина. арестИзбягалият А.Д. е установен в резултат на бързите полицейски действия на служители от отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас, служителите от Базовата научно-техническа лаборатория към ОДМВР – Бургас и служители на Районно управление «Полиция» – Несебър.

46 годишният А.Д. от София, по време на инцидента, е управлявал  „Нисан 350 Z”, със софийска регистрация. А.Д. Беглецът е открит с помощта на служители от СДВР в София, а автомобилът е намерен оставен в охраняем паркинг във Варна със счупено предно панорамно стъкло и побитости по предната част.

А.Д. направил пълни самопризнания по случая, за който в отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас е образувано досъдебно производство.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук