12.1 C
Бургас
вторник, април 23, 2024

Царево организира безплатни детски представления в лятното кино

В четири дни малките жители и гости на гр.Царево ще се потопят в игри, приказки и забави в лятното кино на Царево. Общината се е погрижила да има разнообразна програма и малчуганите да се забавляват през летните дни. Представленията са насрочени за 27, 28, 30 юли и 02 август от 19:00 часа и са на Общински театър „Любомир Кабакчиев”, Казанлък и Илкова театър, София. Вход свободен.

 

ZLATKA_FLYERПрограма:

 

27.07. – 19:00 часа – Куклен театър „Приказка от прежда” – Плетачката ни е донесла в кошничките си прежда, игли и други любопитни неща, с които ще ни разкаже приказка. В едно далечно, плетено кралство живее любопитна принцеса. Но ето че в ръцете й попадат ужасни вълшебни хапчета, скрити от векове на най-тъмното място на тавана. Добре че се намесва стражът. Всичко завършва благополучно.

 

28.07. – 19:00 часа – „Златка, златното момиче“ – Една любима народна приказка,съвременно пресъздадена за малки зрители. В нея героите преминават през различни ситуации свързани с много смях, тъга и вълшебства. Така те достигат до истината за добротата и човечноста, които винаги ще ни избавят и от всички трудности.            30.07. – 19:00 часа – „Какафония“ – Малките зрители под формата на игра „прелитат“ през чудни страни, страната на седящите хора, на летящите, на мумиите и др. и „пристигат“ в страната Какафония, в която се пее, танцува и лудува.            02.08. – 19:00 часа – „По суша, въздух и вода“ – Тук присъстват два персонажа, положителният и отрицателният герой, децата научават, че доброто винаги побеждава злото.

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук