14.3 C
Бургас
четвъртък, април 25, 2024

И служителите в затворите се вдигат на бунт

На свое заседание УС на Синдиката на служителите в затворите в България взе решение да обяви символичен и безсрочен протест с трикольорни ленти на униформите и реверите на служители от цялата страна от 04 август тази година. 
Затвор - Бургас

Във връзка с решение на Управителния съвет от 21 май 2014 г. и във връзка с обявената позиция по всички проблеми от страна на Синдиката на служителите в затворите в България на проведената на 22 май 2014 г. в БТА пресконференция, централното ръководство взе решение за провеждане на национален протест на 01 септември 2014г. пред Министерството на правосъдието.

Допълнителна информация във връзка с конкретни искания и мотивите за решението ще бъде съобщена в следващите дни, уточняват от синдиката. „Съвестта и чувството ни за справедливост, което винаги ни е движело в нашия, професионален и обществен живот ни принуждават да предприемем тези действия, с които да изразим нашето безпокойство, спрямо гибелната за системата политика в последните две десетилетия и нейния съсипателен ефект над служителите на затвори в България, като израз на дълбокото ни убеждение, че истината трябва винаги да е водеща“, пишат недоволните в съобщение до медиите.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук