10.4 C
Бургас
вторник, април 23, 2024

Садисти влачиха крава с кола, опитали да я откраднат

„Какъв изрод трябва да си, за да откраднеш такова животно, да го вържеш горкото за рогата и колата, да го водиш за не знам къде си, в един момент да дадеш газ, в резултат на което да му строшиш предните крака, но да продължиш да го влачиш още 50 метра по камъните, което да му разбие напълно копитата, и понеже вече няма как да го закараш на заколение не знам къде си, да го зарежеш по средата на улицата. 

И разбира се, всичко това на улицата пред нас в Бистрица. За съжаление само ги чух изродите и докато изляза и ги подгоня, вече бяха изчезнали. В момента кравата продължава да си седи на улицата, от полицията издирват собственика по чиповете на ушите, а мен най-много ме е яд, че съдбата й е ясна и нищо не може да се направи.“ 

Това пише зрител на Нова тв в рубриката „Моята новина“ зрител, който е изпратил покъртителни снимки на осакатеното животно. Предполага се, че крадци са опитали да отмъкнат кравата, но по неизвестна засега причина са увеличили скоростта и са й причинили ужасна болка и ужас. Най-вероятно животното ще бъде приспано.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук