23.1 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Полезно от Добрил. Кметът приветства идеята

Полезна идея на бургазлията Добрил Янев намери своето приложение чрез сайта на Община Бургас. Предложението беше изпратено на кмета Димитър Николов по електронна поща.

Ето целия текст на мейла:

„Уважаеми господин кмете,

обръщам се към Вас с едно предложение, доста лесно изпълнимо и същевременно изключително полезно за жителите и гостите на града през летния сезон. Състои се в следното – на сайта на общината (някъде в горната част) да бъде вграден банер, който да отразява актуалното състояние на спасителския флаг на плажа. Ще се съгласите, че много хора отиват там преди всичко заради удоволствието от морето и по този начин ще им бъдат спестени неприятните емоции и изгубеното време да пристигнат напразно, за да видят червен флаг.“

По нареждане на кмета този банер вече е факт. Всеки бургазлия или гост на града може да го види при отваряне на сайта www.burgas.bg и да се информира за положението на плажа. Информацията се актуализира постоянно чрез връзка със спасителите.

„Благодаря на господин Янев и на всички активни бургазлии, че не оставят цялата работа на Общината, че искат да се модернизираме и помагат с идеите си това да се случва по-бързо“, каза кметът Николов.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук