14.3 C
Бургас
петък, април 26, 2024

Бургаското МВР има нов шеф

Комисар Георги Костов е новият директор на Областната дирекция на МВР – Бургас. Заповедта за назначението му е връчена тази сутрин в Благоевград, където той заемаше директорския пост досега, съобщава Struma.com. Костов заема мястото на Милен Димитров, който беше уволнен от министъра на вътрешните работи Цветлин Йовчев.

Снимка: e-79.com

Георги Костов ръководи успешно ОД на МВР – Благоевград около 2 години, където управлява със собствен екип, доведен от столицата. Преди около месец заместникът му М. Данаилов бе преместен на работа в главната дирекция на полицията в София.

Министърът в оставка Цветлин Йовчев награди комисар Костов с най-високото отличие почетен медал заради работата му на територията на ОД на МВР – Благоевград и заради показаните резултати и писмено изрази благодарностите си към екипа му в Благоевград. За първи път областната дирекция в Благоевград е на първо място в страната по комплексна оценка на резултатите. Явно тези високи постижения са повлияли на решението на Йовчев да пренасочи Костов към Бургас, където концентрацията на криминалния контингент е голяма особено през лятото.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук