24.3 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Ако имате време за четене: Министър установи, че ваканцията на руски деца у нас е приключила… успешно

Успешно приключила ваканцията на руските деца, които са почивали в детския лагер „Чавдар“ край Обзор. Информацията беше разпространена от пресцентъра на Министерството на туризма. Оттам отчитат, че групите са „финализирали отдиха си по план и са заминали по родните си места.“ В това се убедила и лично министър Николина Ангелкова, която направила съвместна проверка с кмета на Обзор.

От визитата на началника на туристическото ведомство в курортния град станало ясно, че последните групи са отпътували за Санкт Петербург с два полета на 1 и 8 август, пишат още от пресслужбата на министерството.

В момента в лагера няма групи, уточняват се финансови въпроси с наследниците на собственика на базата. В средата на юли до Министерството на туризма бил получен сигнал, че след внезапната смърт на собственика на лагер „Чавдар“ неговите наследници са установили, че  банковите му сметки са празни. Въпрос стигна и до премиера Бойко Борисов, и до община Несебър.

Припомняме, че министър-председателят на България работи и за разрешаването на проблема с прословутата „такса стол“ в созополския ресторант, като лично разпореди министър Ангелкова да извърши проверка. След въпросната стана ясно, че нарушения няма. От ресторанта поканиха Борисов на обяд и благодариха на медиите за безплатната реклама.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук