14.9 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Аптеки „ФармаСтор” направиха дебюта си в Бургас с много подаръци /видео/

Водещата верига аптеки „ФармаСтор” отвори днес първия си обект в Бургас  на бул. „Демокрация” 104. Върху 150 квадратни метра търговска площ клиентите ще могат да открият широк набор   от лекарства, продукти за здравословен живот, хранителни добавки и храни, широка гама от дермо-козметични брандове, просторен кът с всичко необходимо за мама и бебе, продукти и аксесоари за ежедневна грижа и хигиена, както и не на последно място подбрани марки декоративна козметика.

Аптеки „ФармаСтор” предлагат един нов подход в обслужването на здравните потребности на българските пациенти. Компанията вече е доказала, че богатият асортимент от фармацевтични, козметични, санитарни продукти и цени, съобразени с покупателната способност на българина, комбинирани с любезното и компетентно обслужване, са ключовете за успех за една фармацевтични верига. Водещата фирма стриктно ще приложи своите успешните и утвърдени практики на бургаския пазар.

Днес посетителите на аптеката се възползваха от професионален гримьор, който консултира всички желаещи с последните тенденции за перфектната визия. Дамите можеха да си направят и тест на кожата с дермоанализатор . . Обучените от френски дерматолози специалисти направиха с помощта на апаратурата на Avene дълбок и прецизен анализ на актуалното състояние на кожата на всеки желаещ клиент и ще дадат най-добрите препоръки за продукти за оптималната грижа за лицето и кожата. Те ще бъдат на разположение на бургазлии и във вторник и в сряда от 16 до 19 часа. През следващите седмици в аптеки „ФармаСтор” ще бъде представен и капилоскоп, който дава оценка за моментното състояние на косата и скалпа.

До края на месеца бургазлии могат да се възползват от уникалната и единствена за „ФармаСтор” отстъпка от 15% на всички продукти от марката. За неуспелите да се възползват от консултация в деня на откриването, веригата аптеки ще им предостави друга възможност – на 28 април.

Както във всички обекти на веригата, така и в първата аптека в Бургас, ще се предлагат лекарствени продукти с рецепти по НЗОК (включително скъпоструващи и животоспасяващи лекарства).

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук