13.1 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Безплатна реклама за Несебър в метрото на Париж

Френският вестник “20 minutes” съветва от страница 19 на броя си от 25 март т.г. своите читатели да посетят българското бижу Несебър, защото културата и историята на града на ЮНЕСКО, си струват времето, което те ще отделят, за да разгледат малкия полуостров, преди да опънат хавлията си върху ситния златен пясък. Макар и накратко, изданието посочва основните характеристики, които правят града уникален и заради които е включен в световната съкровищница. Медията препоръчва типичните несебърски стари къщи, най-старите от които датират от 18 век, да се разгледат, както и да се посети археологическият музей, където освен артефакти от древността, гостите на града могат да се насладят на колекцията от ценни икони, съхранявани там.

Статията за Несебър във френския вестник “20 minutes”, който се разпространява в парижкото метро, е безплатна реклама за единствения град в България, вписан в Листата на ЮНЕСКО. Имайки предвид, че метрото е една от най-големите обществени транспортни системи в света и през което минава огромен пътникопоток, може да се предположи, че материалът е достигнал до внушителен брой хора.

Освен в парижкото метро, вестникът се разпространява и в 11 други градски райони на Франция, включително и градовете Марсилия, Лион, Тулуза, Ница, Нант, Страсбург, Монпелие, Лил , Рен и Гренобъл. Изданието твърди, че неговите читатели са „млади граждани (15-40 години), които в по-малка степен консумират традиционни вестници“.

Името „20 минути“ се отнася до размера на времето, необходимо, за да се прочете този ежедневник.

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук