23.1 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Без пари на „Spirit of Burgas”? – Има начин!

Община Бургас призовава всички готини млади хора, които харесват хубавата музика, да се присъединят към екипа на „Spirit of Burgas“. Има начин да чуете и видите световноизвестните банди и изпълнители – участници в MTV фестивала, АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО! „Spirit of Burgas“ се нуждае от стюарди, хора, които да почистват плажа, разпределители и много други помощници, които да се грижат за добрата организация на грандиозния фест.

spirit-of.jpgСрещу работа, разпределена в няколко кратки смени, организаторите на музикалното събитие обещават безплатен пропуск за трите дни на фестивала. Единствено условие е внасянето на депозит за „staff pass“, който се връща обратно след като кандидатът изработи смените, на които се е съгласил.

Все още има свободни места за всички позиции. Предлагат се няколко различни схеми на работа – сутрешна, следобедна и вечерна смяна, в зависимост от желанието на доброволците.

Кандидатстването става лесно. В сайта www.spiritofburgas.com е качена специална електронна бланка. Попълнена, тя трябва да се изпрати на [email protected] и остава само да чакате отговор.

„SPIRIT of Burgas“ ще се проведе от 15 до 17 август на Централния градски плаж, под хотел „Приморец“. Телевизионни предавания от фестивала ще се излъчват по 9 MTV канала в 36 страни. Маркетингово проучване предвижда, че „SPIRIT of Burgas“ ще събере пред телевизорите 98 млн. домакинства.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук