18.2 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Борисов: В основата на скандала Цацаров- Дончев са зависимостите на червената олигархия

В основата на скандала Цацаров- Сашо Дончев са зависимостите начервената олигархия. Това заяви в Бургас лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той заяви още, че ще бъде решен и въпросът с урана във водата в Хасково. По думите на Борисов БСП не могат да преживеят загубата от изборите защото са били разпределили предварително всички постове и са поели ангажименти пред много хора, а за президентските и парламентарните избори са били изсипани огромно количество пари. .

Едно време имаше битка между червените мобифони и червените баби сега между червените олигарси и кой да надделее вътре в партията . И е много труден техният баланс .

Бойко Борисов коментира и скандала с урана във водата на Хасково. По думите му по време на управлението на БСП над 17 600 тона уран са добивани в България и тогава е било още по-опасно, а сега управляващите се опитват да подплашат хората.

Хич не им отива на тези, които употребяват такива думи като Чернобил, защото пак тази парти я скри от хората. Тогава аз, когато беше Чернобил бях на манифестация и валеше дъжд и след това майка беше направила едни марули си спомням….

Борисов обеща , че още в първите дни на новото правителство ще се отпуснат целево средства за изграждането на нови кладенци и водопровод в Хасково.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук