10.4 C
Бургас
петък, април 19, 2024

Борисов за приватизацията: Аз не съм монах, през живота ми съм имал жени. Проверавяйте всички!

Предложихме давността да отпадне и това не е в приватизационните сделки, защото не е насочено нито срещу фирмите, нито срещу хората, а срещу длъжностните лица, срещу които прокуратурата не може да продължи да работи, защото е изтекла давността по дадената приватизационна сделка. Това заяви премиерът Боко Борисов, който инспектира ремонта на източната дъга на Софийския околовръстен път. Не виждам никаква насоченост срещу никого в тази посока. Някой се припозна, че това едва ли не е срещу него и почна да подхвърля „ама Цветелина Бориславова“. Проверявайте всички. Неслучайно вчера приехме на г-н Вигенин предложенията. Аз не съм монах, през живота ми съм имал жени. Само вие предполагам сте с по един, докато аз не съм светец в това отношение. Трябва ли всяка жена, която е минала през моя живот, след това да я веят като байрак и да обясняват, че трябва да я проверяват“, попита Борисов и призова да проверяват колкото искат.

„Това е било преди 6-7-8-9 години и аз даже се притеснявам за някои свои съученички, защото се знае, че тогава сме били близки. Не ги знам и къде са сега, но почвам да се притеснявам. Ако почнем да вървим кой с кого е бил и да му проверяваме живота в момента, звучи…“, допълни той и уточни, че това не работи добре.

„Искаме просто там, където следприватизиационният контрол е спрял или не е извършен, ако има някъде сделки, където е трябвало да се изплащат пари и не са изплатени, поради една или друга проява на длъжностно лице, ами да му се повдигне обвинение и да си носи отговорност. Къде е лошото и срещу кого е насочено? Сегашните сделки, които са си в давност, всеки сигнал, който е изпратил БСП в прокуратурата, се разглежда и проверява. Не мога да разбера защо е тази истерия или кой знае какво сме предложили. Напротив, всеки, който се е облажил, да си понесе отговорност. Като гледам „експертите“, които се показаха от Софиянски нататък, всички питат защо го правим. Защото някак си не ви отива да ни давате оценка на нас. Имаме кой да ни дава“, коментира още Бойко Борисов.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук