11 C
Бургас
събота, април 20, 2024

Виж как прасенце свири на пиано /ВИДЕО/

Mиниатюрно прасенце застана под светлините на прожекторите, след като се научи да “свири“ на пиано. 6-годишната Тимбъл е натрупала хиляди онлайн фенове, тъй като се е научила да свири на детска играчка под формата на пиано, собственост на детето на нейната стопанка – Кели Блекуел от Флорида, пише „Дейли мейл“.

Image_4135123_126

Снимка: youtube.com

Животинчето чака командата на собственичката си, стоейки на задните си крачета. Стопанката определя стила й като техно-поп. Тимбъл е с различен тоалет за всяко свое изпълнение – от сладка лятна рокля до диадеми, шапки и слънчеви очила.

„Взех Тимбъл преди шест години. Преди това имах друго прасе за домашен любимец, но то наедря доста и ми хареса идеята да отглеждам прасенце, което няма да стане толкова голямо. Моят приятел имаше участие в благотворителна изява, така че реших да науча Тимбъл да свири на пиано и купих детска играчка, за да се упражнява. Когато стана достатъчно добра, смених играчката с детско електрическо пиано.

Талантът й ме изуми, затова й взех и китара, с която също се справи отлично. Тимбъл не свири определени парчета, по-скоро мисля, че композира собствена музика в стил техно-поп“, разказва Кели Блекуел.

©24chasa.bg

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук