23.1 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Владимир Павлов е новият областен председател на СДС

 Владимир Павлов е новия председател на Областното ръководство на СДС Бургас. Той бе избран с пълно мнозинство на областен съвет на партията в петък.  „Залагам на ентусиазма и желанието за работа на новите лица,  уповавам се на надеждата, която се възвръща в симпатизантите и членовете на СДС и приканвам всички желаещи , които искат да работят в името на гражданите,  които искат да предложат идеи за развитие на гражданското общество да се присъединят към нас, за да успеем заедно. Ще държа на една напълно демократична и отворена система за комуникация  и вземане на решения“, обяви след избора си Владимир Павлов.
vpavlov.jpg За негови заместници бяха  избрани лидерът на СДС в Царево Людмил Николов, бившият зам.кмет на община Камено Николай Петров и Росен Грозев- зам.председател на сините в Поморие. Областен секретар на партията стана Тошко Иванов. Неговата първа задача ще бъде да изготви график за провеждане на срещи с ръководствата на местните структури. От сега нататък те ще бъдат запознавани с материалите, които ще се обсъждат преди всяко заседание на Националния съвет.
Подобряване на организационната работа с общините, организиране на срещи с централното ръководство по общини, запознаване на местните структури с политиката, водена от СДС, са част от задачите на новото областно ръководство, поясни Владимир Павлов и допълни, че ще работи за разширяване на структурите и подобряване работата с хората.
Новите членове на НС на СДС са Владимир Павлов, Вълчо Чолаков, Георги Трухчев и Стойо Недин и избраните от Националната конференция Васил Камберов и Костадин Марков.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук