13.1 C
Бургас
петък, март 29, 2024

В махалата в Айтос : Гринго на Софи Маринова не е престъпник, добро момче е!

При полицейска операция снощи в Айтос е бил арестуван приятелят на Софи Маринова, Тодор Давидов- Гринго. Директорът на полицията в Бургас комисар Калоян Калоянов потвърди, че в Бургаски регион снощи е имало полицейска операция, но отказа да конкретизира, кои са арестуваните лица. Къщата, където живее бабата на Гринго днес беше заключена. В махалата разказват, че снощи около два часа през нощта в нея са нахлули 10 въоръжени полицаи и са отвели Гринго и Софи Маринова. По непотвърдена информация в приятеля на фолк дивата е открито незаконно притежавано оръжие и голям брой СИМ карти. В махалата обаче отричат Тодор да се е занимавал с престъпна дейност.
Йордан Йорданов- Това момче бодигард беше навремето. В Кипър по чужбини , в Берлин беше наскоро и ти казвам всичко е лъжа , което е написано, няма лошо при него… „

къщата на бабата на Тодор Давидов- Гринго в Айтос
В махалата разказват, че Гринго често идвал през почивните дни да види баба си, която го е отгледала. Вчера той и Софи Маринова също са били тук.
Иван- Той е певец човека и двамата …Софи и Гринго
Софи Маринова цял ден не си вдигаше телефона, а от бургаската полиция отрекоха тя да е била арестувана. По всяка вероятност е придружила Гринго до полицейското управление в Айтос.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук