18.2 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Георги Лапчев: Жителите на Царево желаят и са готови за промяна на статуквото

– Г-н Лапчев, предизборната кампания вече започна. Какви са Вашите впечатления от срещите с хората в общината? Какво най-често те ви споделят?

– Ежедневните грижи и проблеми на хората са много. Жителите на общината срещат редица трудности, но най-радостното е, че са готови за промяна и я желаят. Ситуацията при нас е като в Бургас през 2007-а – има едно остаряло и неефективно управление, което трябва да отстъпи реда си на знаещите и можещите хора.

– Как може да се осъществи тази промяна?

– Всяка една промяна е трудна и точно затова сме подредили нашата програма по приоритети, които ще изпълняваме стъпка по стъпка.

Приоритетите, на които ние залагме в нашето управление, са на базата на желанието на хората от общината. Програмата ни систематизирано отговаря на техните проблеми и потребности.

На първо място ще работим за възстановяването и гарантирането на справедливостта.

Изграждането на модерна инфраструктура е един от водещите ни приоритети. Факт е, че в общината този проблем така и не бе решен в последното десетилетие. А той е основа, върху която стъпва всичко останало.

– Вашите  политически опоненти твърдят, че ако станете кмет  ще уволните администрацията на досегашния кмет. Вярно ли е?

– Това е твърде несериозно, тези хора са служители на общината, не на кмета. След като тази община функционира, това означава, че си вършат работата. Няма да има гербаджийска метла. Аз не деля хората на цветове, а на можещи и неможещи.Хората, които вършат работа не трябва да се притесняват за местата си.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук