11.5 C
Бургас
сряда, април 24, 2024

Георги Първанов: На България и трябва разумно и мъдро управление /видео/

При изключително голям интерес премина срещата на Президентът на Република България /2002-2012/ и основател на политическата партия АБВ  Георги Първанов   и водачът на листата на  „АБВ – Движение 21” за Бургаска област Румен Петков  със симпатизанти на коалицията в морския град.  На нея присъства и вторият в листата на коалицията , трикратният световен и европейски шампион по вдигане на тежести Антон Коджабашев.

Ние се гордеем, че сме листата , която  е нужна на Бургас . Листата, която излъчва енергия , която излъчва сила , листата, която излъчва професионализъм. Всеки едни от участниците в листата има своя професионален път има своите професионални аргументи листата излъчва преди всичко почтеност и предсказуемост

Румен Петков,  като бивш вътрешен министър, постави акцента на  сектор сигурност, където е нужна нова организация и контрол.

Наслушали сме на лъжи- във всяко село ще сложим полицай .  В момента в МВР има недокмплект около 20%. Тоест имаме 7000-8 000 работни места.

Президентът Първанов заяви, че в момента върви една много интересна кампания ,в която някои  от политическите сили обещават на всеки всичко. По думите му АВБ предлага реални решение в социалната сфера . Коалицията предлага увеличение на доходите на лекари и учители и реална перспектива за тяхното развитие.

Първанов допълни, че силна социална политика може да се прави само с работеща икономика и инвестиции.

Ние предлагаме, създаването на Държавен инвестиционен фонд , започвайки от 1 милиард държавни средства и може би частично от бизнеса , които да бъдат заделени за подпомагане на бизнеса за нови бизнес проекти , за иновативни бизнес проекти, които да изтеглят българската икономика.

На срещата стана ясно, че на 15 март симпатизантите на АБВ ще могат да се срещнат с новия лидер на партията Константин Проданов.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук