13.1 C
Бургас
петък, март 29, 2024

ГЕРБ подкрепя шестото издание на турнира „Burgas Open” за любители

Поредното спортно събитие на ГЕРБ, което се превърна в традиция през годините, ще се проведе след седмица в Бургас. Шестото издание на тенис-турнира „Burgas Open” ще стартира в сутрешните часове на 26 септември (събота) на кортовете „Васил Левски” (до хотел „Приморец). Състезанието ще продължи и в неделния ден.

Записването за спортната надпревара вече е започнало, а всички новини за нея можете да следите на новия сайт www.burgas-open.com. Там любителите на най-предпочитания от активните българи спорт – тениса, могат да заявят своето участие, като попълнят формата за регистрация. На сайта можете да намерите и програма за събитието, която ще бъде публикувана след приключване на записванията.

С всички, подали заявка за участие, ще се свържат организаторите на “Burgas Open”. Тенис-турнирът по двойки за аматьори, организиран от ГЕРБ и клуб „Бриз Бургас” през годините се утвърди като една от най-популярните спортни надпревари в града. Идеята за него е на общинския съветник от партията Димитър Людиев, който и тази година активно участва в организацията и доразвива визията на събитието. В миналогодишното издание се включиха 46 състезатели, като и тази година има сериозен интерес към „Burgas Open”. За участие в турнира, както обикновено,  няма да се събира, но е осигурен награден фонд.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук