21 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Двама починаха, други трима с опасност за живота след катастрофа край Кърнаре

Двама младежи загинаха при катастрофа на подбалканския път 1-6 София – Бургас при карловското село Кърнаре, съобщиха за „Фокус” от пресцентъра на ОДМВР. При катастрофата са пострадали още трима души.

Сигналът е подаден около 22 часа снощи. 22-годишен младеж от село Христо Даново, при ляв завой се удря в движещ се насреща камион. На място загива шофьорът, а пътникът до него умира в болницата. Той е на 29 години, също от Христо Даново.

Причините за инцидента се установяват с експертизи. Предполага се, че причината е употреба на алкохол и несъобразена скорост на движение. И тримата, пострадали при катастрофата са с опасност за живота.

39-годишен мъж е в Клиниката по енестезиология и интензивно лечение, опериран е бил в Първа хирургия, изваден му е далака, оперирани са му още единия бъбрек и глава. Мъжът е с политравма, фрактура на черепа и ребрата.

Още един мъж на 42 години е настанен в Първа хирургия с контузия на гръден кош и корем, със счупени ребра и контузия на белия дроб. Мъжът е на аспирация, неговия далак също е изваден.

Третият – на 21 години е настанен в Неврохирургия с контузия на главата и хематом. Може да се каже, че и тримата са в тежко състояние, по информация от лечебното заведение.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук