20.4 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Езикова борса във Флората

На 24 септември /четвъртък/ от 10:00 до 20:00 часа в експозиционен център „Флора“ ще се проведе второто издание на „Езикова борса Бургас“. Събитието се организира по повод Европейския ден на езиците – 26 септември.

Целта е да се предостави полезна информация на ученици, студенти и техните родители, свързана с условията и възможностите, предлагани от образователни центрове и школи за изучаване на чужди езици. Ще бъдат разяснени и начините за участие в различни културни формации, в които езиковото средство за общуване е танц, театър, музика и изобразително изкуство.

В еднодневното изложение представителите на над 15 водещи чуждоезикови центрове ще дават информация на всеки желаещ относно различните видове курсове и програми по езици, които предлагат, условията за записването, съответната продължителност, цени, промоции и други.

Едни от най-интересните езици, по които се предлага обучение, са: латински, норвежки, холандски и хинди. Регионална библиотека „Пейо Яворов“ също ще вземе участие, като представи своя фонд от книги на чужди езици. Събитието има съпътстваща програма с различни сценични изкуства.

Събитието, посветено на Европейския ден на езиците – 26 септември, се организира от Младежки културен център и се реализира с любезното съдействие на експозиционен център „Флора“.

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук