13.2 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Задава се нов сезон на уеб сериала „Типично“, всички са поканени „In da кръчма“

„In da кръчма“ е новият специален сезон на уеб сериала „Tипично“, следен от хиляди онлайн потребители във Vbox7. Продукцията е дело на един от авторите на уеб сериала -Димитър Кирязов, който в десет епизода ще обърне специално внимание на най-типичните житейски ситуации в една кръчма през погледа на вече познатите и любими герои от „Типично“.

„In da кръчма“ е продуцирана от 7talents – първата продуцентска и дистрибуционна компания за онлайн видеа, част от портфолиото на „Нетинфо“.

Десетсерийният уеб ситком ще продължи до Коледа, като Димитър обещава да предложи много забавление на онлайн потребителите.

„Обещавам на всички почитатели на „Типично“ да видят нещо уникално. Кръчмата винаги е имала специално място в нашия уеб сериал, затова заслужава и цял специален сезон, който се случва благодарение на видео продуцента 7talents“, споделя Димитър.

Неговият партньор от поредицата „Типично“ – Филип, също стартира наскоро своя самостоятелн проект под шапката на продуцентската компания 7talents. В оригиналния си влог „Туй-онуй с Филяка“ той споделя своите размисли и страсти по актуални теми от ежедневието на българите.

Ето и първият епизод:

Дарик

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук