15.1 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Задържаха четирима мъже за серия кражби на акумулатори

В резултат на полицейските действия на служители от Пето Районно управление – Бургас по отношение кражбите на акумулаторни батерии, осъществени в последните няколко месеца на територията, обслужвана от Районното управление, са задържани 20 годишния К.Х. и криминално проявените А.Д., 26 годишен, Р.Д., 22 годишен и Й.Г., 38 годишен, всички от Бургас. Установено е, че мъжете в различна степен на съучастие са извършители на следните кражби :

– на 10.07.т.г. отнели четири акумулаторни батерии от товарни автомобили, паркирани в двора на ТПК «Вая» в бургаския квартал «Черно море»

– на 27.08.т.г. отнели две акумулаторни батерии от по 75 ампер часа и 70 литра дизелово гориво от товарен автомобил, паркиран в бургаския квартал «Рудник» на ул. «Йорданка Николова» пред дом №1

– на 04.09.т.г. отнели две акумулаторни батерии и 25 литра дизелово гориво от товарен автомобил, паркиран в складова база «Морито» в бургаския квартал «Черно море»

– на 06.09.т.г. отнели 12 акумулаторни батерии от товарни автомобили, паркирани в двора на завод «Керамика» ЕООД – Бургас.

Мъжете направили пълни самопризнания за извършените деяния, като част от откраднатите акумулатори са намерени и иззети.

Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на лицата продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук