23.1 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Иван Алексиев обеща открит етнографски музей в Козичино

Кметът на община Поморие за 2011-2015 г. и кандидат за втори мандат Иван Алексиев, заедно с кандидата за кмет на кметство Козичино Тодор Милев и част от листата за общински съветници от ПП ГЕРБ Поморие проведоха среща с жителите на най-колоритното село в община Поморие.

„Козичино е прекрасно място – лятото е пълно с деца, а зимата тук е уютна и гостоприемна.”, каза кметът Иван Алексиев в препълнената зала и допълни: „Вече са възложени предпроектните проучвания и са в процес процедурите за превръщането на Еркеч в открит етнографски комплекс.”

Кандидат-кметът Иван Алексиев представи програмата на ПП ГЕРБ за следващия мандат на управление, която освен музей на открито включва и ремонтиране на старата сграда на училището и използването й за постоянна етнографска експозиция, представяща характерни за Козичино и региона занаяти и традиции.

Желаещите да се срещнат с кандидатите на ПП ГЕРБ Поморие бяха много и единодушно споделиха, че ценят всичко направено през последните четири години. Те обаче не спестиха на кандидат-кмета Алексиев своите препоръки и проблеми. Той и кандидатите за общински съветници лично поеха ангажимента да намерят най-доброто решение на проблема с водоподаването на селото, както и да променят условията за дърводобив в общината.

След промяната в изборния закон, тази година жителите на с. Козичино ще имат възможността сами да изберат кмета на своето населено място. Кандидатът на ПП ГЕРБ е досегашният кметски наместник Тодор Милев. След представянето му, кметът Алексиев заяви: „Заставам пред вас с целия си екип, защото искам да знаете, че без екип и мнозинство в общинския съвет, кметът не би могъл да реализира програмата си и да изпълни поетите ангажименти. Затова не сме тук да обещаваме, а да чуем вашите потребности и да ви кажем, че заедно с вас бихме могли да ги изпълним, стига да ни се доверите”.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук