15.1 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Илиана Раева: Ужасна трагедия ни сполетя, спрете спекулациите

Всяка секунда сме с теб, написа Илиана Раева в личния си Фейсбук профил след инцидента с едно от момичетата на ансамбъла ни по художествена гимнастика. Цветелина Стоянова продължава да е в тежко състояние след като падна от шестия етаж на блок в столичния квартал „Надежда”. По информация на МВР става въпрос за опит за самоубийство. Ето какво още пише Раева: 

Ужасна трагедия сполетя българския национален отбор по художествена гимнастика.
Днес, нашата Цвети Стоянова се е разминала на косъм от смъртта. Страшната вест ни настигна след пристигането на на националния отбор в Израел, където ще се проведе европейското първенство по художествена гимнастика.

Всички сме в шок. Момичетата от ансамбъла преживяват много тежко случилото се. След много тежък разговор взеха решение да участват на състезанието и да се мобилизират до краен предел, за да се представят по възможно най- добрия начин, защото вярват, че това би искала Цвети в този тежък за нея момент, в който се бори за живота си. Мъката ни е голяма, сълзите не спират, но нашата Цвети има нужда от нашата сила и всички ние ще го направим за нея!

За да се спре със спекулациите искам да уведомя обществеността, че Цвети по свое желание отказа да участва на Европейското първенство, въпреки усилията на всички да я разубедим – на момичетата, на Ина Ананиева и моите. Също така и беше предложено от треньорите да пътува с нас на европейското в Израел независимо, че няма да участва, което предложение тя също отказа.

В този кошмарен за всички нас момент, моля за коректност и съпричастност. Точно сега нито Цвети, нито момичетата заслужават неверни информации, които създават напрежение и нагнетяване на и без това нагнетената обстановка.

Благодаря на целия екип на „Пирогов“ за грижите и битката, която водят за спасяване живота на златното ни момиче!  Благодаря на министър Кралев за неговата намеса и съпричастност! Скъпа Цвети, всяка секунда сме с теб и ще вложим цялата си енергия и воля, за да ти изпратим вяра и сили да се пребориш за живота си!
Във всеки миг ти си с нас, така както и ние сме с теб! Този път ние ще се борим за теб с цялата любов и вяра, на която сме способни!

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини