24.3 C
Бургас
петък, март 29, 2024

И понеделник ще ни зарадва с хубаво време

Началото на новата седмица започва без изненади. Дневните температури ще бъдат около 24 градуса. Облачността ще бъде разкъсана.

Повече облаци ще има над южните райони през утрешния дне. На места е възможно да превали за кратко. Вятърът ще бъде умерен от изток-североизток. Морската вода е около 23 – 24 градуса. Вълнение на морето ще е около 3 бала.

Повече слънце над страната, най-топло ще е в Ямбол и Сандански 

Тази нощ над по-голямата час от страната ще преобладава ясно време. Утре сутринта на места в котловините и низините ще бъде мъгливо. С напредването на деня видимостта ще се подобрява и в повечето райони ще се установи слънчево време. Временни увеличения на облачността ще има над Източна България. Вятърът ще е слаб от изток. Максималните температури ще са между 23 и 28 градуса. Атмосферното налягане ще се повиши и ще бъде по-високо от средното за септември.

Идеално време за планина

И над планините ще бъде предимно слънчево. Временни увеличения на облачността ще има само в сутрешните часове. Ще духа слаб югозападен вятър, по най-високите части от запад. Максималната температура на 1 200 метра ще бъде около 19 градуса, на 2 000 – 14 градуса.

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук