13.2 C
Бургас
петък, април 19, 2024

Кандидатът за кмет на БСП Карнобат Тодор Байчев откри кампанията си

Стотици граждани на Карнобат се стекоха на откриването на кампанията на месните социалисти. По време на събитието бе представен кандидатът за кмет и водач на листата на БСП Карнобат – Тодор Байчев. В препълнената зала в Народното читалище, социалистите представиха своята листа от кандидати за общински съветници. Водачът Байчев, изрази ентусиазма и амбицията си за промяна и развитие на град Карнобат и готовността си да работи по посока на привличането нови инвеститори в града. Кратък клип за живота на Тодор Байчев, запозна публиката с личните и професионалните успехи на кандидат кмета.

IMG_1106Приятелската и топла атмосфера в залата, бе усетена и от официалният гост депутатът от БСП, Атанас Мерджанов, който акцентира на факта, че кандидатът за кмет Тодор Байчев, се отличава от кандидатите на други формации с човечността и с близостта си до хората.

IMG_1003За усмивките на публиката се погрижиха певицата Силвия Кацарова и поп-певецът Искрен Пецов, която пожела успех на социалистите на 25-ти.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук