9.9 C
Бургас
събота, април 20, 2024

Кметът Иван Алексиев се срещна с новите златни момичета на България

Поморие е мястото, което националният ансамбъл по художествена гимнастика избра за своя заслужен отдих и почивка, след постигнатите успехи на дебютното си Световно първенство в Италия.
Новите златни момичета, заедно с треньора им Весела Димитрова гостуваха в Община Поморие по покана на кмета Иван Алексиев. Той ги посрещна с подарък – икона на закрилника на Поморие – Свети Георги Победоносец.
„Нека светецът да бди над вас и да ви подкрепя в залата. Поморие е град, който изключително много държи на спорта, стараем се да осигурим условия, така че децата да тренират безплатно от малки. А вие сте техният пример, носите много положителни емоции и самочувствие на всички българи и ни изпълвате с гордост”, каза кметът Иван Алексиев.
Благодарение на тези срещи ние разбрахме какво мислят и какво чувстват хората към нас. Усетихме, че носим радост и смятам, че момичетата са още по-мотивирани за нови успехи. Това сподели треньорът Весела Димитрова и покани кмета на Световното първенство по художествена гимнастика, на което страната ни ще бъде домакин догодина.
Възстановителният лагер в Поморие ще продължи до 16 септември и ще даде на ансамбъла сили и вдъхновение за нови съчетания и титли.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук